• Vaateverkkokauppa   • T-paidat   • Hupparit   • Takit, lippikset ym   • Mainosvaatteet   • Liikelahjat   • Myös painettuna tai brodeerattuna

Maksutavat

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.04.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Huom! Noudot Malmin toimipisteestä toistaiseksi kesäaikana vain ma-pe klo 14-17. Noudettavista tuotteista ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla kun ne ovat noudettavissa.

Verkkokaupan tuotteita myy T-paitoja.com Ramasa y-tunnus 1369135-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. (Poikkeuksena voi olla yrityksille tarkoitettujen erikoistarjousten hinnat jotka ehkä ovat alv 0 %, mutta se ilmoitetaan tarjouksen yhteydessä). Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntäisesti Internetin välityksellä osoitteesta http://www.t-paitoja.com/verkkokauppa/ ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut  (Kun kertatilaus on 150,00 € tai enemmän toimituskulut on 00,00 €) sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen (Automaattisesti luotu tilausvahvistus voi mennä roskapostiin, joten se kannattaa tarkistaa).

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

 

Maksu pankkipainikkeilla

 

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

 

Maksut luottokorteilla

 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

 

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

 

Mobiilimaksutavat

 

Pivo

 

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

 

Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

 

MobilePay

 

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

 

Masterpass

 

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla, masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

 

GSM-maksaminen

 

Ainapay

 

Ainapay-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

 

Asiakas voi ostaa yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

 

Ennakkotilisiirto

 

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti.

 

Mash (ent. Euroloan)

 

Kun maksat ostoksesi Mash-laskulla tai -osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Mash on kotimainen, turvallinen ja helppo maksutapa.

 

Mash-lasku

 

 • 14 päivää korotonta maksuaikaa
 • Laskun voi muuttaa helposti osamaksuksi

 

Mash-osamaksu

 

 • Maksuaika 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta
 • Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein
 • Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun)

 

Mash-ostokset rahoittaa Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9), joka on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

 

Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10 000 euron ostoksille.

 

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan, mikäli ostokset toimitetaan muuhun kuin väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Lasku/laskut toimitetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ostosten toimitusosoite on valinnainen.

 

Asiakaspalvelu palvelee 24 h/vrk
Puh. 0800 94580
(ma–su 24 h, puhelu on maksuton)
asiakaspalvelu@mash.com

 

Lue lisää: www.mash.com

 

Jousto

 

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

 

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

 

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €.

 

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

 

Collector Lasku ja Osamaksu

 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

 

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

 

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

 

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

 

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

 

Lisätietoja: collector.fi

 

Collector Yrityslasku

 

Tarjoamme myös yrityksille mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Yrityslaskun laskutuslisä on 4,95 €.

 

Tarkemmat ehdot ovat tarjolla Collectorin sivuilla: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Ennakkomaksu

Voit myös maksaa meille suoraan Ennakkolaskulla.

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan pankkitilillemme joka näkyy tilauksen lopuksi verkkokaupassa ja sähköpostiosoitteeseen lähetettävässä tilausvahvistuksessa.

Toimitusaika

Verkkokaupassa ostokoriin siirrettävissä oleva tuote lähetetään yleensä tuotekortilla ilmoitetun ajan kuluessa. Arvioitu toimitusaika kerrotaan kunkin tuotteet tuotekortilla, se voi olla esim. 2-7 arkipäivää tai 4-15 pv. jne. (Huom. Arvioitu toimitusaika tarkoittaa sitä aikaa työpäivinä (ma-pe) jonka sisällä tuotteet lähtevät varastostamme, esim. postin paketti on useimmiten perillä lähetystä seuraavana kahtena arkipäivänä). Koska verkkokaupan valikoimiin kuuluu myös työ- ja mainosvaatteiksi tai mainoslahjoiksi tarkoitettuja tuotteita, osalla tuotteista on pidempi toimitusaika sillä ne tilataan esim. valmistajan varastosta asiakkaan tilaamien määrien mukaan. Tuotekortilla pyritään antamaan oikea arvioitu toimitusaika (se on kuitenkin arvio, ei ehdoton lupaus). Joskus ilmoitettu toimitusaika ei ehkä päde, tämä voi johtua esim. virheestä varastosaldoissa, tuotteen loppumisesta kokonaan myös valmistajasta tai kuljetuksesta johtuvista syistä. Jos huomaamme että oletettu toimitusaika on oleellisesti pidempi ilmoitetusta, ilmoitamme siitä tilaajalle sähköpostitse. Tuotteet voidaan toimittaa myös osatoimituksena, puuttuva tuote hyvitetään tai toimitetaan myöhemmin. Verkkokauppa ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksissa. Jos emme voi toimittaa tilattua tuotetta, voimme tarjota vaihtoehtoista tuotetta tai hyvitämme tuotteen ostohinnan asiakkaalle, hyvitys rajoittuu siis vain tuotteen ostohintaan, emme korvaa muita kuluja tai asiasta aiheutuneita haittoja. Toimituksen viivästyessä yli 5 arkipäivää ilmoitetusta toimitusajasta asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme esim. sähköpostitse verkkokauppa(at)t-paitoja.com jotta osaamme nopeammin reagoida viivästykseen. Verkkokauppa pidättää oikeuden toimitustavan- ja ajan muutoksiin.

Erityisistä syistä johtuvista poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tarvittaessa T-paitoja.com etusivun "Ajankohtaista"-osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa tilauksen toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan.

Tilaukset toimittaa Posti Group Oyj:n ("Posti"). Toimitusosoitteen tulee olla Manner-Suomessa, verkkokauppa ei toimita Ahvenanmaalle. Tilauksia ei toimiteta ulkomaille. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi ja vastaanottajaksi muun kuin oman osoitteensa. Asiakas vastaa siitä, että hänen tilauksellaan ja asiakastiedoissaan antamansa tiedot ovat oikein.

Tilaus pakataan tuotteiden edellyttämällä tavalla. Tilauksen mukana toimitetaan lähete tilauksesta. Toimitustapa valitaan ostoskorisivulla, toimitustapoina on:
Nouto liikkeestä
Postin kirje
Nouto omasta postista (Economy 16)
Postin kotiinkuljetus (Posti Express Business Day 14)

Vaihto- ja palautusehdot

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita (poistotuotteita emme vaihda emmekä ota palautuksena vastaan). Palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa.
Myös viallinen tuote on palautettava palautusohjeiden mukaisesti, viallisen tuotteen tilalle toimitamme veloituksetta uuden.

Toimi näin:

 1. Huom! Noutamaton paketti ei ole sama kuin palautus!
 2. Ilmoita meille aina etukäteen 14 päivän sisällä tuotteiden saapumisesta sähköpostilla osoitteeseen info@ t-paitoja.com mitä olet palauttamassa tai vaihtamassa sekä aina tilausnumero.
 3. Tarkistamme toimituksen ja lähetämme vastauksena viestiin palautuskoodin palautusta varten.
 4. Pakkaa palautettavat tuotteet esim. pakkaukseen jossa tulivat, lisää paketin päälle pakettikortti ja vie paketti postiin.
  Kerro vielä varmuuden vuoksi paketin mukana tilausnumero sekä tieto mitä palautukselle tehdään. Ostohinnan palautus onnistuu ilman tilinumeroa, älä lähetä sitä sähköpostilla.
 5. Huom! Vain tämän ohjeen mukaan toimitetut palautukset huomioidaan.
 6. Kuitenkin palautettavat tai vaihdettavat tuotteet voi myös tuoda liikkeeseemme (Teerikukontie 6 Helsinki), ilmoitamme lähettämäsi sähköpostiviestin jälkeen milloin vaihtoon tulevat tuotteet ovat noudettavissa.

Palautuksen mukaan on liitettävä seuraavat tiedot:

- mitä tuotteita ollaan palauttamassa tai vaihtamassa
- asiakasnumero, verkkokaupan tilausnumero, tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero
- pankkitilin numero ostosumman ja postimaksun palatusta varten
- mielellään kopio T-paitoja.com verkkokaupan tilausvahvistuksesta

Postista kannattaa pyytää kuitti lähetyksestä sekä säilyttää se.

Palautusosoite:
T-paitoja.com Ramasa
Teerikukontie 6
00700 HELSINKI

Emme lunasta jälkivaatimuksella lähetettyjä paketteja.

Kun palautus on hyväksytty, tuotteen hinta ja asiakkaan mahdollisesti maksama postimaksu palautetaan suoraan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen viimeistään 14 päivän kuluessa.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen verkkokauppa(at)t-paitoja.com, verkkokaupan yhteyslomakkeella tai postitse:

T-paitoja.com Ramasa
Teerikukontie 6
00700 HELSINKI

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

T-paitoja.com käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
T-paitoja.com sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

tech